Objednané kurzy a učebnice
Počet položek: 0
Celkem: 0,00 Kč

        

Obce mají zájem o kvalitní prezentaci na webu, říká Michael Patloka z firmy Galileo Corporation

O co mají klienti-obce největší zájem?

 

Provozování elektronické úřední desky je pro obce zákonnou povinností, tvorba webových stránek se proto stala vyhledávanou službou. Kolik obcí ve středočeském kraji využilo právě nabídku vaší firmy? O co mají klienti-obce největší zájem?
Konkrétní počty ze strategického hlediska neprozradím, ale mohu zodpovědně prohlásit, že naše firma patří mezi lídry v segmentu obecních a městských úřadů nejen ve středočeském kraji. V dnešní době je již více zákonných povinností, které musí města a obce prostřednictvím svých www stránek plnit a obecně se dá říci, že obce mají zájem dát do pořádku své zákonné povinnosti, popř. zmodernizovat svou prezentaci nejen pro své občany ale též pro turisty, či pro své bývalé rodáky.

Proč si mají obce vybrat právě vás?
Pokud jde o ceny, je přímé srovnání se specializovanou konkurencí přibližně na stejné úrovni. Oproti běžným tvůrcům webů, či studentům, nebo nadšeným amatérům je nabídka samozřejmě o něco vyšší, což vyplývá z podstaty věci. Významný rozdíl je ovšem v tom, že naše firma garantuje splnění veškeré zákonné legislativy a svůj produkt neustále doplňuje a inovuje o pozměněné, či novelizované zákonné povinnosti, a garantuje tak jeho aktuálnost.
To naprostá většina nespecializovaných firem nemůže nabídnout a již vůbec ne dlouhodobě garantovat.

Nabízíte celkem čtyři typy prezentací (verze Start, Standard, Profesional a Premium), o jakou je nejvíce zájem a proč?
Verze jsou odstupňované cenově podle nabízených funkcionalit a dále dle počtu obyvatel. Je rozdíl implementovat nové www stránky obci o velikosti 100 obyvatel s jedním zaměstnancem, starající se o obsah takovýchto stránek, a pak např. městu o velikosti desítek tisíc obyvatel s aparátem několika set zaměstnanců a spousty odborů. Obecně mohu ovšem říci že největší zájem je o dvě střední verze, tj. verzi Standard a Profesional s ohledem na jejich poměr cena/funkce.

Pokud jde o „řešení pro svazky obcí a mikroregiony“ funguje to tak, že se stávající webové stránky obce propojí se stránkami daného mikroregionu?
Obecně se to dá říci tímto způsobem. V reálné situaci je to mnohem sofistikovanější způsob propojení různých dat, mapových podkladů, a dalších.

Lze ještě objednat váš software Lovec dotací?
Prodej tohoto produktu jsme bohužel aktuálně již ukončili.

Atraktivnosti dodá každé webové prezentaci jistě využití některé pozoruhodné technologie jako je například virtuální prohlídka města, obce, nebo panoramatická fotografie. Můžete nabídnout i tuto službu?
Troufám si říci, že naše firma patřila mezi lídry v těchto úžasných technologiích. Již od roku 2002, kdy firma Galileo Corporation s.r.o. vznikla, nabízela svým klientům panoramatické fotografie. S postupem času se technologie zdokonalovala, a naše firma vždy stála na technologické špičce v oboru. V současné době se můžeme pochlubit vlastní vzducholodí, díky, které jsme například schopni pořizovat snímky z výšky mnoha desítek metrů a vytvořit tak opravdu neobyčejné záběry. Posuďte sami: 

http://www.hradrozmberk.eu/fotogalerie/panoramaticke-fotografie/


http://www.krajempodsumavou.cz/toulani/virtualni-prohlidka-2/

resp. www.panoramaticke-fotografie.cz  Tyto záběry lze doporučit do jakýchkoliv stránek, cena pro města a obce je poměrně velmi příznivá a začíná již na 2000,- Kč za kus.

(Pro www.e-svet.cz Eva Tišnovská, červen 2010)

 

Adresa

EKO Gymnázium
Poděbrady
Poděbrady
Na Hrázi 64
PSČ 290 01

Telefon, fax:
+420 325 615 014

E-mail:
eko@ekopodebrady.cz

Partner

Regionální škola rozvoje venkova

Více informací

Certifikace

Škola s certifikovaným
systémem řízení jakosti
ISO 9001:2001